Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna obećanja

HDZ: Hrvatska je na dnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanovićeva Vlada lažima je obmanjivala građane, tvrdi HDZ.

HDZ je u utorak poručio kako je Hrvatska je na dnu bez obzira na to koji se pokazatelji uspoređuju, a sve je to, ističu, posljedica "rada" vlade na odlasku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javna objava LOVRINOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU I PORUČIO 'Danas bi trebalo biti jasno' Slika nije dostupna preokret! KARAMARKO OTIŠAO SA SASTANKA 'Ja ovaj dokument ne mogu potpisati'

Obećavali su da će smanjiti javni dug, no to je bila samo jedna u nizu laži kojima su obmanjivali građane, pa odakle Milanovićevoj vladi obraza govoriti da Hrvatska raste, pitaju se u HDZ-ovu priopćenju na temu trećeg, od deset propalih obećanja SDP-ove vlade.

ANALIZA VELIKOG ISTRAŽIVANJA 'Nije baš sve po starom, opozicija dobiva po mandat više'

Osvrćući se na obećanje vladajućih o razradi plana cjelovite fiskalne konsolidacije iz HDZ-a poručuju kako je istina da je krajem srpnja ove godine javni dug iznosio je 289,1 milijardi kuna ili 87 posto procijenjenog BDP-a za ovu godinu te je zabilježio znatan rast i na mjesečnoj i na godišnjoj razini, a do kraja godine mogao bi dosegnuti razinu od 90 posto BDP-a.

Obveza svake vlade je stabilizirati i po mogućnosti smanjiti rast duga, a SDP-ova neodrživa obećanja i neučinkovito vodstvo pogoršavaju stvari iz dana u dan, poručuju iz HDZ-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene