Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milanovićeva Vlada lažima je obmanjivala građane, tvrdi HDZ.


HDZ je u utorak poručio kako je Hrvatska je na dnu bez obzira na to koji se pokazatelji uspoređuju, a sve je to, ističu, posljedica "rada" vlade na odlasku.

Vezani članci Slika nije dostupna Milanović je upitao 'što ćemo' - 'Stekao sam dojam da su i oni protiv' Slika nije dostupna Na Facebooku se požalio o čemu se raspravljalo na sinoćnjem sastanku

Obećavali su da će smanjiti javni dug, no to je bila samo jedna u nizu laži kojima su obmanjivali građane, pa odakle Milanovićevoj vladi obraza govoriti da Hrvatska raste, pitaju se u HDZ-ovu priopćenju na temu trećeg, od deset propalih obećanja SDP-ove vlade.

ANALIZA VELIKOG ISTRAŽIVANJA 'Nije baš sve po starom, opozicija dobiva po mandat više'

Osvrćući se na obećanje vladajućih o razradi plana cjelovite fiskalne konsolidacije iz HDZ-a poručuju kako je istina da je krajem srpnja ove godine javni dug iznosio je 289,1 milijardi kuna ili 87 posto procijenjenog BDP-a za ovu godinu te je zabilježio znatan rast i na mjesečnoj i na godišnjoj razini, a do kraja godine mogao bi dosegnuti razinu od 90 posto BDP-a.

Obveza svake vlade je stabilizirati i po mogućnosti smanjiti rast duga, a SDP-ova neodrživa obećanja i neučinkovito vodstvo pogoršavaju stvari iz dana u dan, poručuju iz HDZ-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook