Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurnjava na Adria Air Raceu

Padobranac promašio cilj pa sletio u Jarun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utrka aviona na Jarunu oduševila je posjetitelje do te mjere da su mnogi odlučili u budućnosti napraviti vlastiti avion.

Padobranci su ih pak toliko impresionirali da će čim ulove vremena - skočiti iz helikoptera. 'Ovdje zasigurno brojimo 20.000 ljudi, svi se dobro zabavljaju, šest najboljih akrobatskih pilota na svijetu, šest vrhunskih aviona. Ja vjerujem da su svi jako zadovoljni ovdje', rekao je Marko Emer, direktor utrke Adria Air Race.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najavili štrajk Skandal u Makedoniji: Bivši ministar gospodarstva i njegovi pomagači upali u nadzorni toranj i napali kontrolore leta Ratni brod Nova provokacija Raste napetost između Tajvana i Kine: 24 vojna zrakoplova u zoni protuzračne obrane

>> Pogledajte vratolomije ruskih lovaca i airbusa A380

Moćni strojevi jurili su iznad jezera i radili akrobacije čime su opravdali očekivanja gledatelja, a bilo je i slijetanja u jezero.  'Vjetar iza drveća me malo okrenuo pa nisam mogao doći do ovog mjesta, krivo sam procjenio. Nekad se dogodi da umjesto na noge prizemljim i na stražnjicu', otkrio je Mario Iveš iz ATJ Lučko. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene