S prednje strane jedna od ljepših fasada u Zagrebu, a s druge, dvorišne strane - fasada kao iz horor filma. To je zgrada Hrvatskog sabora u Zagrebu.

Galerija


Na fotografijama je dvorišna strana zgrade Hrvatskog sabora. Za razliku od uređenih dvorana i pročelja prema Trgu svetog Marka u Zagrebu, unutarnje dvorište Sabora pokazuje sliku dugogodišnjeg zapuštanja.

Vezani članci Ante Sanader Sanader se ne želi ispričati Hajdukoviću zbog sramotnog ispada: "Tko je koga istukao, ja ne znam" Gordan Jandroković u Dnevniku Nove TV - 2 Jandroković istaknuo tko je po njegovu mišljenju na današnjem aktualcu prešao granicu i ima li HDZ kandidata za gradonačelnika Zagreba

Uništena fasada čiji dijelovi otpadaju, stari prozori i drugi problemi ne vide se na televizijskim prijenosima i izvješćima iz Sabora i za njih je teško naći novce za obnovu.

Tim više su ovakvi prizori s Markovog trga otužni kad znamo da saborski zastupnici za svoj boravak i rad u istoj toj zgradi dobivaju visoke plaće koje iznose nerijetko i više od 20.000 kuna.