Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruglo na Markovom trgu

Ovako izgleda zgrada Hrvatskog sabora s dvorišne strane: Fasada otpada u komadima, na prozorima različita stakla...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S prednje strane jedna od ljepših fasada u Zagrebu, a s druge, dvorišne strane - fasada kao iz horor filma. To je zgrada Hrvatskog sabora u Zagrebu.

Na fotografijama je dvorišna strana zgrade Hrvatskog sabora. Za razliku od uređenih dvorana i pročelja prema Trgu svetog Marka u Zagrebu, unutarnje dvorište Sabora pokazuje sliku dugogodišnjeg zapuštanja.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković i Majda Burić između Orešković i HDZ-a VIDEO Obračun u Saboru: "Mislite li da su branitelji za to ginuli, bando lopovska? I moji su roditelji glasali za HDZ, neka im Bog oprosti" Dio oporbe napustio sabornicu - 2 Otišli prije glasanja VIDEO Burna rasprava zbog spornog zakona, dio oporbe napustio sabornicu: "AP krpicu želite prikriti iza leđa žrtava nasilja"

Uništena fasada čiji dijelovi otpadaju, stari prozori i drugi problemi ne vide se na televizijskim prijenosima i izvješćima iz Sabora i za njih je teško naći novce za obnovu.

Tim više su ovakvi prizori s Markovog trga otužni kad znamo da saborski zastupnici za svoj boravak i rad u istoj toj zgradi dobivaju visoke plaće koje iznose nerijetko i više od 20.000 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene