S prednje strane jedna od ljepših fasada u Zagrebu, a s druge, dvorišne strane - fasada kao iz horor filma. To je zgrada Hrvatskog sabora u Zagrebu.

Galerija


Na fotografijama je dvorišna strana zgrade Hrvatskog sabora. Za razliku od uređenih dvorana i pročelja prema Trgu svetog Marka u Zagrebu, unutarnje dvorište Sabora pokazuje sliku dugogodišnjeg zapuštanja.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Nastavlja se rat platnim listama, Bernardić objavio svoju i opleo po Jandrokoviću, stigao odgovor predsjednika Sabora: "On zbraja kruške i jabuke" Sjednica Sabora (Foto: Dnevnik.hr) Sabor s 80 glasova donio proračun za sljedeću godinu, usvojen i novi kalendar praznika

Uništena fasada čiji dijelovi otpadaju, stari prozori i drugi problemi ne vide se na televizijskim prijenosima i izvješćima iz Sabora i za njih je teško naći novce za obnovu.

Tim više su ovakvi prizori s Markovog trga otužni kad znamo da saborski zastupnici za svoj boravak i rad u istoj toj zgradi dobivaju visoke plaće koje iznose nerijetko i više od 20.000 kuna.