Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje inspektorata

U dodatku prehrani pronađeni tragovi Viagre: Povlači se s polica, provjerite svoje zalihe

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Opoziva se dodatak prehrani Tribestan od 39,3 grama, iz serije 50821A, najbolje upotrijebiti do kraja kolovoza 2024., zbog utvrđene farmakološki aktivne supstance sildenafila u sadržaju, izvijestio je u četvrtak Državni inspektorat RH.

Dodatak prehrani Tribestan od 39,3 grama, iz serije 50821A, najbolje upotrijebiti do kraja kolovoza 2024., zbog utvrđene farmakološki aktivne supstance sildenafila u sadržaju, se opoziva.

Proizvođač je bugarska tvrtka Sopharma PLC, a na tržište stavlja Oktal pharma iz Zagreba. Inače, sildenafil je generički naziv za Viagru koja se koristi za liječenje erektilne disfukcije i plućne arterijske hipertenzije.

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod, stoji u obavijesti.

Proizvod nije u skladu s Pravilnikom o tvarima koje se mogu dodavati hrani i koristiti u proizvodnji hrane te tvarima čije je korištenje u hrani zabranjeno ili ograničeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provjerite jeste li kupili Povlači se ovo kuhinjsko posuđe: Utvrđene migracije primarnih aromatskih amina

Detalji o opozivu dostupni su na web stranici subjekta https://www.oktal-pharma.hr/hr/novosti/obavijest-o-opozivu-proizvoda-tribestan-dodatak-prehrani-393g-serija-50821a-najbolje.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene