Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbrajaju se štete

Katastrofalna tuča pogodila Gorski kotar: Padali komadi leda veličine šake, oluja otežala promet na autocesti A6

Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric)4
Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric)4 Lino Loncaric
Aktualno Galerija Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric)4 Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric)4 Foto: Lino Loncaric Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric)1 Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric)1 Foto: Lino Loncaric Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric) - 4 Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric) - 4 Foto: Lino Loncaric Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric) - 5 Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric) - 5 Foto: Lino Loncaric +3 Tuča u Gorskom kotaru (Foto: Lino Loncaric) - 3 Galerija 1/8 >>
Gorski kotar u utorak je zahvatila rijetko viđena tuča.

Veliko nevrijeme pogodilo je tijekom dana susjednu Sloveniju, a u kasnim poslijepodnevnim satima jako grmljavinsko nevrijeme i tuča stigli su i do sjevera Gorskog kotara. Najjače je pogođeno područje unutar trokuta Skrad –Brod na Kupi – Brod-Moravice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Padala i tuča VIDEO Nevjerojatan prizor s A1: Automobili zapeli na cesti uslijed nevremena Slika nije dostupna Nevrijeme u Europi VIDEO Poput zime usred ljeta: Ralice na ulicama zbog tuče, prizori su nadrealni

Zabilježena je velika grmljavinska aktivnost na području Brod-Moravica i Skrada. To područje pogodila je i tuča s komadima leda veličine šake.

Stanovnici toga kraja zbrajaju štete, no nema sumnje da će biti velike. Zabilježena su oštećenja na automobilima i krovovima.

Na autocesti A6 u tunelu Rožman Brdo promet se odvijao jednom prometnom trakom u oba smjera zbog zaustavljenih vozila. HAK je javljao da je ograničenje brzine bilo 40 km/h zbog žestoke oluje (tuča).

Jaka grmljavinska ćelija oko 21 sat nalazila se na području Ogulina i Karlovca. I dalje se bilježi velika grmljavinska aktivnost i jaki pljuskovi.

Grmljavinski pljusak oko 22 sata stigao je i na varaždinsko područje, piše Neverin. U to se vrijeme ondje igrala utakmica Hrvatska – Tunis.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene