Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponuda novčanika

Ogroman izbor sveden na 3 modela – Novčanici koji su pobijedili svaku konkurenciju

PR
PR Foto: PR
Novčanik je jedan od nezaobilaznih muških dodataka. Bez obzira pratite li modu ili ne, morate obratiti pažnju na to da novčanik uvijek bude uredan jer neuredan i prenatrpan novčanik može pokvariti svaki stil. Isto vrijedi i za izlazak s osobom suprotnog spola ili na večeru s poslovnim partnerima.

Ovogodišnji laureati koji obaraju prodajne rekorde i koji svojom popularnošću zasjenjuju elitne dizajnerske modele dio su ograničene kolekcije robne marke Hugo Gerard, poznate po tome što kreira najbolje i najkvalitetnije. Ovi novčanici dokazuju da ne morate izdvajati ogromne količine novca kako biste dobili kvalitetan, funkcionalan i moderan stilski asesoar! U nastavku donosimo pregled najpopularnijih ovosezonskih novčanika koji svojim dizajnom i funkcijama oduzimaju dah.


1. Monet – elegantni muški novčanik

Moderan i iznimno funkcionalan novčanik koji svojim profinjenim izgledom ostavlja snažan dojam. Donosi mnoštvo prostora za sve potrepštine koje više nećete morati držati po džepovima. Kompaktan je i bez problema staje u torbicu, džep hlača ili sakoa. Omiljeni je asesoar modernih džentlmena.

Dizajn i izrada: Svojim elegantnim dizajnom predstavlja sinonim za visoku kvalitetu, praktičnost i klasiku. Zbog toga se uklapa uz skoro svaki stil. Oduševljava pregledno organiziranom unutrašnjošću što smanjuje bjesomučno traganje za odgovarajućom karticom ili dokumentima. Izrađen je od materijala top kvalitete koji je otporan na habanje. Postojan je i trajat će godinama.

Namjena: U njemu možete nositi novac, kreditne kartice i dokumente. Pored toga sadrži i pretince za fotografije i rezervnu SIM karticu.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Besprijekorni novčanik Monet možete naručiti na službenoj stranici, gdje ovaj krasni primjerak možete dobiti sa dodatnih 50 % popusta namijenjenih čitateljima portala dnevnik.hr.

Ocjena: 10/10

Za više informacija o Monet novčaniku kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

2. Edward - stilizirani novčanik

Jedno je sigurno, već na prvi pogled ćete se zaljubiti u ovaj vrhunski izrađen novčanik koji je nepogrešiv izbor za svakog muškarca. Dopadljivi izgled modernog novčanika inspiriran je sjajnim novčanicima poznatih svjetskih brandova koje nose pripadnici svjetskog jet seta. Unosi dozu elegancije s jedne i odličnu kvalitetu s druge strane.

Dizajn i izrada: Muški novčanik Edward plijeni svojim neobičnim dizajnom i jednostavnošću. Krasi ga klasičan preklopni dizajn koji ne izlazi iz mode. Pouzdan je i kvalitetan. Držat će sve stvari na jednom mjestu pa više ne morate strahovati da će kartice i novac ispasti iz novčanika. Izrađen je od materijala visoke kvalitete. S vanjske strane je blago teksturiran pa neće iskliznuti iz ruku niti će vam ga moći istrgnuti tako lako.

Namjena: Idealan je za nošenje papirnatog novca. Također, možete ponijeti mnoštvo kreditnih kartica, kao i obavezne osobne dokumente te posjetnice i druge sitne stvari. sadrži i pretince za fotografije i rezervnu SIM karticu.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Moderno stilizirani novčanik Edward možete naručiti isključivo preko službene stranice. Ako požurite, možete ugrabiti popust koji je distributer osigurao samo za čitatelje portala dnevnik.hr.

Ocjena: 9,4/10

Za više informacija o stiliziranom novčaniku Edward kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

3. Detro – muški novčanik elegantne izrade

Moderni preklopni novčanik jednostavnog izgleda, čistih i jasnih linija te visoke funkcionalnosti predstavlja dominantan komad među popularnim muškim asesoarima. Savršeno je organiziran i bogato opremljen brojnim pretincima za sve vaše dragocjenosti. Bez problema staje u prednji džep, a čak i kad ga napunite do vrha neće se deformirati i nabreknuti poput standardnih novčanika.

Dizajn i izrada: Njegov jednostavan dizajn klasičnog izgleda je sve što jedan muškarac treba. Izrađen je od materijala neupitne kvalitete koji garantira izdržljivost i dugovječnost. Patentni zatvarači i kvalitetna kopča drže stvari na sigurnom.

Namjena: Kvalitetni muški novčanik Detro tematski raspoređene unutrašnjosti sadrži držač za papirnati novac i pretince za kartice. S vanjske strane je pretinac za karticu dizajniran tako da je ne morate ni vaditi kada plaćate beskontaktno.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Elegantni novčanik Detro nije dostupan u trgovinama, možete ga kupiti jedino online na službenoj stranici. Trenutno je u tijeku promotivna akcija za čitatelje portala dnevnik.hr pa je ovaj novčanik dostupan uz popust od 50 %.

Ocjena: 9,65/10

Za više informacija o elegantnom novčaniku Detro kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

Zaključak

Dobar i kvalitetan novčanik ne mora probiti vaš budžet, što dokazuju ova 3 prestižna novčanika koji zadovoljavaju najviše kriterije – vrhunsku estetiku, kvalitetnu izradu te prostranu i funkcionalnu unutrašnjost.

Dostupni su na službenoj stranici DokiShop trgovine koja je relativno mlad brand, ali brand s vizijom. Nastoji revolucionirati online kupovinu i učiniti ju zabavnom, uzbudljivom te dostupnom za svakoga.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili svačiji ukusi.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Uz to statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Vjerujemo da će vam svaki od ovih modela pomoći da ostavite snažan dojam kao što DokiShop ostavlja na kupce. Također će bez dvojbe upotpuniti vaš osobni stil te pokazati da imate ukusa.


>>> Kliknite ovdje za Monet stilizirani novčanik
>>> Kliknite ovdje za Edward elegantni novčanik
>>> Kliknite ovdje za elegantni novčanik Detro

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene