Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzvratila mu

Žena koju je Kuščević napao na Facebooku: "Razumite Lovru. Nit' ima vremena nit' zna što sve ima"

Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar uprave Lovro Kuščević u nedjelju je na Facebooku napisao da mu sve afere smještaju lijevi aktivisti. Spomenuo je Srđana Dvornika i Đurđu Knežević

Ministar je zaključio da je "krenulo razotkrivanje onih kojima smeta". 

Pročitajte i ovo Isporuka šeste brze brodice na Braču - 3 Prisustvovao i Beroš Pomorska hitna pomoć doblila šestu brzu brodicu: "Ovo je značajan iskorak u našem javnom zdravstvenom sustavu i tu naš posao ne staje" Svemir Obilinović, načelnik Općine Nerežišće (Foto: Dnevnik.hr) Moralno upitno Načelnik na Braču vlasnik je POS-ova stana. Ljeti ga iznajmljuje turistima

"Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove. Danas je svoj 'kljun' otvorio prvi od njih. To je Srđan Dvornik. Ne znam kako ga lakše opisati nego kao lijevog aktivista. Dok je Domovina još bila u ratu i dok su se spremale najveće vojne operacije za oslobođenje okupiranih teritorija, Bljesak i Oluja, Dvornik je 1994. počeo raditi kao izvršni direktor u Soroševu Institutu otvoreno društvo, koji će financirati oporbene stranke i udar na HDZ", napisao je između ostalog Kuščević, a obrušio se i na Đurđu Knežević. 

"Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i, naravno, životna partnerica Srđana Dvornika. Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju, znam da sam na pravom putu!!!!! I naravno da nisam ja cilj, već sredstvo, oni nisu organizatori već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 1990-ih sve uz pomoć Soroševa novca. Ovo su sve neoborive činjenice!" napisao je ministar uprave. 

 Na svom profilu na Facebooku odgovorila mu je prozvana Knežević

"Šta ste se okomili na prijana Lovru, sve je reka' istinu. Politička sam aktivistica, feministica, silno želim da vjeronauk ode iz škola (dapače, da ga uopće nema). Poznaje me prijo. Jedino tamo gdje počinje njegov ministarski resor, uprava, tu stvari standardno škripe. Ja jesam nerežiška, koja živi u Nerežišćima, i to već deset godina, tu mi je adresa, stalno boravište, tu glasujem, plaćam porez... to bi mu mogao šapnuti njegov mini-načelnik a i u Državnoj upravi tako piše. Također, životna partnerica sa onim soroševcem Dvornikom nisam već desetljećima i o tome sve piše, prijavila sam, u onom katastru, pardon, nekom registru, državnom vragu i sotoni, da smo u miru i ljubavi razvedeni. Ali ko će još prijavljivati promjene izmjena ovoga i onoga pa još i upisivat u katastre, registre... razumite Lovru, nit' ima vremena nit' zna šta sve ima", napisala je Knežević te dodala: 

"Također, reći da nisam građanka Nerežišća, zna on naime da jesam, znamo se, ali ovdje jest tendencija da se one koji se dosele ovamo, drži kao doseljenike, gotovo kao imigrante. Uostalom, načelnik općine, Lovrin homunkulus, je jednog gospođi koja je iz Splita ovamo doselila i živi u Nerežišćima 17 godina, rugao joj se (također na fejsbuku, službenim stranicama općine) da je "useljenica" . I tako dalje, case study socio-antropologije"

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene