Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutrios bilo -7 stupnjeva

Odron i snijeg na Biokovu, zatvoren Park prirode i cestovni promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Park prirode Biokovo u ponedjeljak je ujutro zatvoren zbog većeg kamenog odrona na biokovskom predjelu Ravna Vlaška, a time je do daljnjega onemogućeno prometovanje Biokovskom cestom od Tučepa do vrha Sveti Jure.

Dio te prometnice je - od predjela Staza prema Ravnoj Vlaškoj - prekiriven snijegom kojeg je u nanosima više od jedan metar, pa se vožnja prema Biokovu ne preporučuje, rečeno je u Gradskom centru Osejava u Makarskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Vozači se upozoravaju da je makadamski put takozvana Rodićeva ceste dužine oko 9 kilometara od prijevoja Staza preko Biokova prema Kozici također prekrivena snijegom i vožnja na toj prometnice se do daljnjega ne preporučuje.

Toplu odjeću imajte na dohvat ruke, bit će hladno!

Inače, na najvišem biokovskom vrhu temperatura se jutros spustila na minus 7 Celzijevih stupnjeva, a snijega ima i na primorskom dijelu te planine na nadmorskoj visini već od 700 metara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene