Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vruće pitanje

Novi zaplet: Odgođena sjednica na kojoj se odlučuje hoće li Pupovac biti na čelu ključnog Odbora

SDSS neće podržati Plenkovića za mandatara, ilustracija
SDSS neće podržati Plenkovića za mandatara, ilustracija Foto: Goran Mehkek/Cropix
Odluka o tome hoće li lider SDSS-a Milorad Pupovac biti predložen za predsjednika saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina odgođena.

Predsjednik Kluba zastupnika nacionalnih manjina Vladimir Bilek rekao je pred novinarima kako je odluka o tome hoće li lider SDSS-a Milorad Pupovac biti predložen za predsjednika saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina odgođena. 

Stoga će trebati pričekati do druge sjednice kako bismo saznali  hoće li Pupovac biti imenovan čelnikom Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

Pročitajte i ovo Marko Primorac Trezorski zapisi Nova prilika za dobru zaradu građana: Ministar predstavio detalje

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Druga sjednica nove Vlade Plenković kaže da će zbog uspjeha vlade biti manje iseljavanja: "Svi oni koji još uvijek razmišljaju..."

Izjavu za medije uoči sjednice Sabora i Odbora dao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji je objasnio otkud je došao prijedlog o Pupovcu.

"To je prijedlog kluba zastupnika manjina. Oni između sebe nisu dogovorili kandidata jer ih imaju više, a kada ga utvrde, onda ćemo o tome. Priželjkujem da se klub dogovori i da predlože svog kandidata", rekao je. Na upit kakva je situacija s DP-om odgovorio je samo kratko da je sve u redu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene