Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve kako bi spriječili koncert

Od Bandića traže otkazivanje ugovora o najmu Arene za Brenin koncert

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) zatražila je danas od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Uprave Zagrebačkog holdinga, da kao vlasnici sportskog objekta Arena otkažu Ugovor o najmu te dvorane za koncert Lepe Brene, najavljen za 13. lipnja.

Ta je pjevačica, ističu u priopćenju, u vrijeme rata nosila odoru srpskog agresora, te sve do danas nije osudila agresiju na Hrvatsku i BiH. Zagrebački holding ne treba i ne mora ugostiti baš svakog pjevača koji plati troškove dvorane, tim prije što se, drže u UBIUDR te upozoravaju da već sutra može dogoditi da želju za koncertom iskaže i Bora Đorđević i Riblja čorba i slični glazbenici koji su otvoreno stali u obranu srpskog agresora.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Slika nije dostupna Nije naišla na podršku Lepa Brena zbog 'političke dimenzije' otkazala nastup u Osijeku

Dužnosnicima najljepše i najskuplje dvorane u Hrvatskoj ne bi smjela biti zarada na prvom mjestu, poručuju iz UBIUDR-a, tim prije što su i za tu dvoranu ipak najzaslužniji oni koji su dali svoje živote za slobodnu i samostalnu Hrvatsku.

Gradonačelnika Bandića podsjećaju na sve nevolje koje je imao u vrijeme kad je samo pomogao u organizaciji koncerta Marka Perkovića Thompsona na Trgu bana Jelačića, a kada brojni ljevičari nisu željeli njegov koncert, iako je on bio i aktivni sudionik Domovinskoga rata. UBIUDR ističe kako otkazivanje ugovora o najmu traže i zbog protivljenja brojnih Udruga proizašlih iz Domovinskoga rata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene