Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradnje neće biti

Novi problemi za Šukera i HNS: 'Pao' ugovor o kampu Svetice vrijedan 92 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamp Svetice nije dobio zeleno svjetlo u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, nakon što je zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek povukla s dnevnog reda povukla točku njegove izgradnje.

Ugovor HNS-a o zakupu prostora za kamp Svetice u Zagrebu je odbijen, a s tim je zaustavljen i početak gradnje reprezentativnog kampa. Oporba je zadovoljna.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

"Drago mi je da je povučen ugovor jer on nije štitio javni interes. Građani bi trebali znati kako će se koristiti i imati koristi od 90.000 četvornih metara koje grad HNS-u daje na korištenje", rekao je za 24sata, SDP-ov zastupnik Davor Bernardić.

HNS bi u kamp trebao uložiti 92 milijuna kuna, a dogovor je bio takav da bi Zagreb dao zemljište besplatno na 15 godina, a zagrebački sportski klubovi HNS-u bi plaćali najam. SDP je tražio da se povuče taj ugovor, a problem je bio manjak javnog sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene