Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Novi požar automobila: Usred noći zapalio majicu pa je stavio pod branik auta

Požar automobila u Zvonimirovoj ulici
Požar automobila u Zvonimirovoj ulici Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook/Facebook
Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u podmetnuti požar.

U subotu u oko 1 sat ujutro na Medveščaku u Ulici kralja Zvonimira, na parkiralištu je nepoznati počinitelj izazvao požar na parkiranom osobnom automobilu zapalivši prvo svoju majicu koju je onda stavio pod branik automobila i udaljio se.

Vozilo je u vlasništvu 48-godišnjakinje. U požaru je u potpunosti izgorio prednji dio vozila dok su na osobnom automobilu riječkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran ispred, uslijed velike temperature nastala manja termička oštećenja.

Požar su ugasili vatrogasci dok u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem dovedena je u službene prostorije te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Očevid će se obaviti danas.

Pročitajte i ovo Opasan izazov Smrtonosne posljedice VIDEO Novi opasan izazov na TikToku! Poginulo već četvero ljudi: Ignoriraju upozorenja

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene