Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE BIO U SLUŽBI

Novi incident u Hrvatskoj vojsci: Vojnik zaustavio automobil, popeo se na krov i izvikivao navijačke parole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je prekršajna prijava i pokrenut stegovni postupak protiv pripadnika gardijske brigade iz Slavonije koji je, doduše izvan službe, zaustavio automobil, popeo mu se na krov i izvikivao navijačke parole. Njegov je otac, kako doznaje Dnevnik Nove TV, zapovjednik Središta za međunarodne operacije "Josip Briški".

Nakon što je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Mirko Šundov danas na izvanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj zbog afere Municija, koju je otkrila reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov,  otkrio i novi slučaj u vojsci, kada su u Hrvatsku iz Austrije vraćeni vojnici koji su konzumirali alkohol, isplivao je još jedan incident.

Pročitajte i ovo Rafalei u Hrvatskoj povijesni prelet VIDEO Snimka iz kokpita: Pogledajte kako su piloti iz Rafalea pozdravili hrvatske građane! Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Pezo Moskaljov dobila je danas potvrdu kako je hrvatski vojnik, pripadnik gardijske brigade iz Slavonije, izvan službe i izvan vojnog objekta zaustavio automobil, popeo se na krov vozila - bio je u društvu s više civilnih osoba te su izvikivali navijačke parole.  

"Prekršajno je prijavljen i protiv njega je zbog nedoličnog ponašanja pokrenut stegovni postupak. U pretresu obiteljske kuće pronašli su mu pištolj koji je trebao prijaviti MUP-u, ali to nije učinio.

Na ispitivanju se pokajao zbog nedoličnog ponašanja. Inače, njegov je otac djelatna vojna osoba, visoki časnik Hrvatske vojske, zapovjednik Središta za međunarodne vojne operacije "Josip Briški". U MORH-u kažu da ni na koji način nije bio uključen u cijeli slučaj niti je na bilo koji način utjecao na ponašanje svoga sina", kazala je reporterka Pezo Moskaljov.   

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene