Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubio troje ljudi

Otkriveni detalji krvavog pohoda u Splitu: Izvadio kalašnjikov iz torbe i počeo pucati. Jednog izrešetao rafalom u prsa

Otkriveni su novi detalji masakra u Splitu u kojem je 25-godišnji Filip Zavadlav ubio troje ljudi.

Filip Zavadlav u krvavom pohodu krajem prošlog tjedna u Splitu ubio je Juricu Torlaka (38), Marina Ožića Paića (25) i Marina Bobana (25), a sada su otkriveni novi detalji masakra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Marin Boban izrešetan je rafalom u prsa, a dva metka u leđa pogodila su Ožića Paića. Jurica Torlak ranjen je i uspio je pobjeći u Senjsku ulicu, a tamo ga je pronašla hitna pomoć.

Ubojica je, doznaje se, na Šperun došao s kalašnjikovim u torbi, a najprije je iz blizine upucao Marina Bobana, koji je bio na motociklu, i na mjestu ga ubio.

S njim je na motociklu bio Torlak, kojeg je Zavadlav samo ranio. On je otrčao u ulicu pored Šperuna, a hitnu pomoć pozvala je žena koja je pronašla krvavog Torlaka. Jurica Torlak preminuo je nekoliko sati kasnije u bolnici.

Nakon što je ubio Bobana i ranio Torlaka, ubojica je u Radmilovićevoj ulici s dva metka u leđa pogodio Marina Ožića Paića, piše Slobodna Dalmacija

U petak ujutro na ispitivanje kod suca istrage na splitskom sudu stigli su otac i brat Filipa Zavadlava koji je dan ranije u Splitu pretučen. Ispred zgrade suda rekao je da poznaje osobe koje su ga pretukle. "Najlakše mi je za to. Momci koji su to uradili, ja ih poznajem, neću govoriti koji su. Meni je još teža stvar što su tri mlada života izgubljena", rekao je Filipov brat. Članovi obitelji Zavadlav danas ipak nisu svjedočili jer su, kako je kazao glasnogovornik suda, pod stresom i ne mogu dati izjavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene