Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rak rana

Stižu nove kamere koje će biti u tramvajima: Pogledajte što će sve kontrolirati

Grad Zagreb najavio je uvođenje novih kamera koje će se instalirati na ZET-ove tramvaje. One će posebno paziti na vozače koji oduzimaju prednost tramvajima ili voze žutom linijom.

 Odzvonilo je prometnim prekršajima poput vožnje žutom trakom i oduzimanja prednosi tramvajima. Uskoro će se na ZET-ove tramvaje instalirati kamere koje će snimati vozače i kažnjavati prekršaje.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Na današnji dan rodio se znameniti hrvatski znanstvenik: Objavio je jedno od prvih hrvatskih djela o seizmologiji

"Automobili smetaju normalnom tramvajskom prometu ako ulaze u žuti obilježeni prostor. Stvaraju se velike gužve i incidentne situacije", ispričao je vozač tramvaja Neven te pozdravio postavljanje novih kamera.

Kada će se krenuti s njihovim postavljanjem pogledajte u videoprilogu Dnevnika Nove TV koji je pripremila Matea Ćorić Brunović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene