Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mandaly

Nikad lakše do kreiranja originalnih umjetničkih djela! Uz ovaj set dovoljna je samo želja da svaki šablon ili kamenčić pretvorite u jedinstveno remek-djelo mandale

PR
PR Foto: PR
Osam različitih šablona, te čak 20 četkica i štapića dat će vam potpunu slobodu da stvarate vlastitu umjetnost.

Crtanje, slikanje i uopće kreativno izražavanje djeluje blagotvorno na duh, um i raspoloženje. Jedna od najpoznatijih kreativnih tehnika je mandala, sistem točkica koji nose dublje značenje. Ova drevna istočnjačka tehnika pomaže kod opuštanja tijela i uma.

Ljepota tehnike jeste što ne zahtjeva posebne vještine, niti prethodno znanje. Stoga je naročito pogodna za kreativno izražavanje kod djece. Dolazak proljeća i lijepo vrijeme je savršen izgovor da zajedno provedete ugodne sate slikajući u vrtu ili parku.

PR PR Foto: PR

Izaberite Mandaly seta pribora za mandala tehniku, kojima ćete vaši mališani i vi stvarati prava mala umjetnička djela. Set sadrži sve što ćete trebati da otpočnete svoju kreativnu avanturu.

Ukrasite dom originalnim umjetničkim djelima

Osam različitih šablona, te čak 20 četkica i štapića dat će vam potpunu slobodu da stvarate vlastitu umjetnost. Oslikavati možete različite materijale i površine poput drveta, kamena, papira ili tkanine.

Kombinirajte motive i osmislite kako ukrasiti svaki kutak vašeg doma. Ova zabavna tehnika od vas ne traži velika ulaganja niti naročit umjetnički dar. Dajte krila mašti i uživajte u ovoj opuštajućoj tehnici crtanja. Pomoći će vam da se riješite stresa i uredite dom po vašoj želji.

>> Više od običnog crtanja <<



Rekviziti iz seta omogućit će vam da precizno izradite svoju mandalu svaki put. A prednosti ove tehnike crtanja u odnosu na tradicionalne su:

- ne traži specijalno znanje
- brzo se može usavršiti
- potiče kreativnost
- donosi osjećaj korisnosti i mira

PR PR Foto: PR

Pomaže razvoju vještina kod djece

Kreativno izražavanje je najlakši način da dijete usavrši motoričke vještine. Kroz držanje četkica i raspored točkica na papiru, mališan će spoznati odnose veličina, prostora, te poboljšati koordinaciju oka i ruke.

Lakoća korištenja Mandaly seta garantira da vašem mališanu neće biti dosadno, nit će odustati od kreativne igre nakon pet minuta. Mirno će bojati satima, uz vašu društvo ili samostalno.

Prednost seta jeste što svi dijelovi dolaze uredno spakirani u pernicu sa patentnim zatvaračem. Stavite set u dječji ruksak ili vašu torbu i bit ćete spremni za crtanje u parku, dok čekate sastanak ili tijekom putovanja.

>> Inspirativna umjetnost oslobađa od stresa <<

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Mandaly - set pribora za mandala tehniku i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

PR PR Foto: PR

PAŽNJA: Broj setova po sniženoj cijeni je ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Ako želite stvarati umjetnička djela i izraziti svoju kreativnost, požurite i naručite svoj Mandaly set bez čekanja.

Kliknite ovdje da naručite Mandaly i uživajte u slikanju mandala tehnikom!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene