Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zračna luka München

Nijemci traže radnike u Hrvatskoj: Nude 13. plaću, dodatak za rad u inozemstvu, 30 dana godišnjeg...

Flughafen München (Foto: PR)
Flughafen München (Foto: PR) PR
Aktualno Galerija Flughafen München (Foto: PR) Flughafen München (Foto: PR) Foto: PR +0 Flughafen München (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Minhenska zračna luka traži radnike u Hrvatskoj. Potencijalni zaposlenici moći će se u Zagrebu susresti s poslodavcima, ali iako nude primamljive radne uvjete, AeroGround Flughafen München dosad i nije imao velik odaziv prilikom organiziranja sličnih događaja.

Muku s radnicima za pojedina zanimanja ne muči samo Hrvatska. I za život vrlo poželjna Njemačka traži zaposlenike na sve strane.

Pročitajte i ovo Fali radnika za sezonu Tko će raditi? Poslodavci na velikim mukama u potrazi za radnicima: "Plaćeno mi je dosta toga pa zaradim 400 eura više nego u Srbiji" Cijene u Rijeci; ilustracija - 1 Pobuna obrtnika i radnika Eskalacija u zračnoj luci, turisti od aviona do autobusa s prtljagom morali ići pješice: "Dotjerani smo pred zid"

U petak i subotu u Zagrebu organiziraju događaj za potencijalne zaposlenike minhenske zračne luke. Iako se na takvim događajima nude primamljive plaće i radni uvjeti, organizatori napominju da je i dalje odziv na njih nedovoljno velik.

''Za sad je interes preko web stranice iskazalo 300-injak ljudi. Ali prema iskustvu znamo da ih neće doći ni pola. U Mariboru nam je došlo sto ljudi i svih sto smo ih primili'', rekao je j razgovoru za portal DNEVNIK.hr Vito Babič, organizator susreta potencijalnih zaposlenika i predstavnika zračne luke.

A nude zaista primamljive uvijete. Između ostalog - 13. plaću, godišnji odmor u trajanju od 30 dana (na temelju petodnevnog radnog tjedna), pomoć prilikom smještaja, dodatak za rad u inozemstvu kojeg primaju svi zaposlenici sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj...

''U prvoj fazi tražimo osoblje koje će biti zaduženo za opskrbu zrakoplova u minhenskoj zračnoj luci. Zaposlenici se brinu o opremanju zrakoplova, utovaru i istovaru prtljage te pravodobnom dolasku putnika i posade na let.Naš je posao dinamičan, zabavan i organiziran na temelju najnovijih tehnoloških rješenja. Budući da su zaposlenici u minhenskoj zračnoj luci najbolji tim, zajedno se zabavljamo, povezujemo na 'team-building' susretima, dodatno obrazujemo, napredujemo u karijeri, a primamo i dodatke i nagrade.

Svjesni smo činjenice da su zaposlenici poduzeća njegov najveći kapital. U našem slučaju to se odražava izravno jer unatoč svim tehnološkim postignućima i mnogobrojnim zračnim linijama zračna bi luka bez njih doslovno stala'', stoji na njihovoj mrežnoj stranici.

Aeroground Müenchen, u vlasništvu zračne luke München, traži veliki broj novih zaposlenika, i poziva sve zainteresirane za posao, da posjete dan odabira zaposlenika, u petak i subotu, 26. i 27. siječnja, u hotel Antunović u Zagrebu. Potencijalno radno mjesto dogovara se ondje izravno s predstavnicima zračne luke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene