Nema kraja ispadima zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Tijekom konferencije za medije neumjesno je komentirao kako sjedi njegova glasnogovornica Dajana Antonija Bebek.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imao je danas novu metu za neprimjeren govor – glasnogovornicu Dajanu Antoniju Bebek.

Vezani članci Žičara Sljeme Odavno je trebala biti otvorena, no još nijednog putnika nije prevezla na Sljeme. Glavna nadzornica radova: "Radimo na učvršćivanju statike" Petar Pripuz "Pa ne gleda se u svaki kamion, dođe drugi i to zatrpa. U čemu je problem?": Na suđenju za pogodovanje Pripuzu preslušane tajne snimke Milana Bandića

''Sad ću ja malo iznenaditi, neću šokirati našu glasnogovornicu. Vidi se da je bila na HRT-u dugo, kako je ležerna, sjedi ko Khashoggi u ovoj fotelji. To valjda prijeđe u naviku ljudima. Sjedi čak bolje i mirnije od Bačića (ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, op. a.). On ima malo tvrđu stolicu, a ona se zavalila ovdje, pa ti hvala lijepa", rekao je Milan Bandić.

Gradonačelnik je to rekao na predstavljanju programa Zagrebačkog kulturnog ljeta. Za stolom su sjedili i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch. Nitko od njih nije regirao na Bandićev ispad i samo su se smješkali.