Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijetki na cestama

Nigdje nikoga: Pogledajte kako izgleda vožnja po snijegom zatrpanoj Ravnoj Gori

Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr)
Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Velik dio zemlje prekriven je snijegom koji, između ostalog, stvara probleme i u prometu. Ako je moguće odgodite putovanje.

Lika i Gorski kotar zatrpani su snijegom. U Delnicama je tako oboren rekord iz 1984. godine. Tada je naime izmjereno 175 centimetara snijega, a sada su izmjerena čak 182 centimetra.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Snijeg i led otežavaju povratak kući milijunima Kineza uoči Proljetnog festivala - 4 Ima i poginulih VIDEO/FOTO Ledeni užas u Kini: Tisuće zarobljene u jednom od najvećih prometnih čepova, muškarac danima nije mogao iz vozila

Snijeg posljednjih dana stvara probleme i u prometu pa iz HAK-a upozoravaju sve sudionike u prometu da prilagode vožnju trenutačnim uvjetima na cesti i da ne kreću na put bez zimske opreme, a ako je moguće neka odgode putovanje.

Čini se da su vozači shvatili obiljnost stanja što pokazuje i snimka naše ekipe na cesti od čvora Ravna Gora do čvora Delnice. Na pustoj prometnici, prekrivenoj snježnim pokrivačem bili su gotovo jedino vozilo.

Kako izgleda vožnja kroz snijegom zatrpane dijelove Hrvatske pogledajte u videu u našoj galeriji.

Ako ipak morate na put, stanje na prometnicama provjerite OVDJE.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene