Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestabilna atmosfera

Nevrijeme poharalo Hrvatsku, u jednoj županiji gotovo 100 intervencija: "Lijepo je što je zahladilo, ali..."

Nevrijeme je za sobom ostavilo i veliku materijalnu štetu. Na sjevernom Jadranu opet su se pojavile snažne pijavice.

Desetak pijavica zabilježeno je u utorak na jugu Istre. "U ovako nestabilnoj atmosferi kad je Jadran dosta topao i kad nam dolazi premještanje ciklone ima i dosta vrtložnosti, nije isključeno da će ih biti i sutra", rekao je meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja.

Jugo i loši vremenski uvjeti prekinuli su neke brodske i katamaranske linije. Bilo je gotovo 100 intervencija u Primorsko-goranskoj županiji. "44 ispumpavanja vode, 24 pada grana, stabla, komada i elementa s građevina, pretežno na području Poreštine", kazao je za Dnevnik Nove TV Dino Kozlevac, glavni županijski vatrogasni zapovjednik.

Pročitajte i ovo Nevrijeme odnijelo krov na školi - 3 Jak vjetar VIDEO/FOTO Nevrijeme odnijelo krov s osnovne škole u Zagrebu, već je tako stradala i prošlog mjeseca

Meteoalarm za Istru i Kvarner se ne gasi. "Lijepo je što je zahladilo, ali bit će bolje kad zagrije, kad budemo mogli u more i kad bude sunca", priznao je Charge iz Austrije.

U srijedu će se centar ciklone zadržavati na sjevernom Jadranu, što stvara mogućnost za veliku količinu kiše, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Lina Dollar.

 

Više o nevremenu pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 



 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene