Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Boris Šarunić, koji je nestao u četvrtak, nakon što je odveo dijete u vrtić, pronađen je živ i zdrav na šibenskom području.


Kako doznajemo od glasnogovornika PU zadarske, Borisa Šarunića policija je pronašla na području grada Šibenika živog i zdravog, no više detalja od toga u policiji nisu htjeli reći. Šarunić je pronađen oko podne.

Vezani članci Nestao Matija Horvat Jeste li ga vidjeli? Kod Ludbrega nestao 25-godišnji Matija Horvat, njegov automobil pronađen u kanalu Aleksandar Vučić Europska komisija dala je do znanja da Srbija neće tako brzo u EU: ''Od rata tvrde da nema podataka o nestalim osobama''

Podjestimo, 31- godišnji Boris Šarunić iz Zadra u četvrtak ujutro odveo je dijete u vrtić, sjeo u automobil i netragom nestao. Njegova obitelj je o nestanku obavijestila policiju te kažu da nije bilo razloga zbog kojeg bi Boris otišao od kuće.

'Odveo je dijete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobitel. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više nije upaljen', ispričala je Borisova supruga za Jutarnji list.

'Pretražila sam cijelu kuću da nije ostavio neku poruku. Ništa iz kuće nije uzeo sa sobom. Ne znam što da više mislim. Posljednjih dana bio je zamišljen, no razlog je bilo nemoguće doznati od njega', rekla je njegova je supruga.