Poruka u nepropisno parkiranom automobilu (Foto: Facebook)
Poruka u nepropisno parkiranom automobilu (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Vozač nepropisno parkirao auto u Splitu i otišao na ispraćaj Oliveru Dragojeviću, a djelatniku gradske službe koji bi ga pokušao ukloniti ostavio duhovitu poruku.


Tisuće Splićana ispratie su u utorak Olivera Dragojevića na njegovu posljednju plovidbu u rodnu Velu Luku, a koliki je kaos vladao u gradu, svjedoči i fotografija koja je ubrzo počela kružiti društvenim mrežama. 

Vezani članci Split ispratio Olivera Dragojevića na vječni počinak (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Veličanstvene fotografije iz zraka: Ovako se Split oprostio od legendarnog Olivera Oliver Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) Posljednji veliki intervju Olivera Dragojevića: Način na koji smo ga dogovorili pokazuje kakav je čovjek bio

Riječ je o poruci na vjetrobranskom staklu jednog očito nepropisno parkiranog automobila. Upućena je djelatnicima gradske službe koji bi ga pokušao ukloniti. 

"Iša san na ispraćaj Oliveru. Digneš li mi auto ić ću i tebi", stoji u poruci. Nije poznato je li vozač pronašao automobil na istom mjestu nakon ispraćaja.