Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.

Galerija


Država prodaje zaista svašta. Od automobila za nešto više od 1000 kuna, pa do zgrade u Varaždinu. Vozila možete pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati.

Vezani članci Zvijezde kao auti - 13 Primijetili da im auti izgledaju kao slavne osobe, imate li i vi možda zvijezdu u garaži? Ucjene na autima u Novom Zagrebu Stručnjak objašnjava što bi moglo presuditi drskim ucjenama koje su građani zatekli pod brisačima automobila: ''Počinitelja se može identificirati"

Rok za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina je 9. listopada do 10 sati, a ponudu mogu dati sve fizičke osobe koje imaju državljanstvo RH, državljanstvo država koje čine Europski gospodarski prostor te državljani država s kojima Republika Hrvatska ima sklopljen Ugovor o reciprocitetu stjecanja nekretnina.

Nekretnine se kupuju po principu viđeno-kupljeno, dok država za ponuđene automobile ističe kako se prodaju u zatečenom stanju, što znači da nema prigovora nakon kupnje.

Golf 3 za 1128 kuna

Za početnu cijenu od 1128 kuna s uključenim PDV-om, država prodaje Golf 3. Lancia Thesis košta početnih 1790 kuna, dok se primjerice Mercedes CL 500 nudi za 84.814 kuna. Uvjete kupovine svih automobila pogledajte OVDJE.

Zgrada u Varaždinu

Zemljište i zgradu u Varaždinu površine 333 kvadratna metra možete dobiti za 368.000 kuna.

Zemljište s bazenom u Lovranskoj Dragi

Na prodaju je i zemljišna čestica od 813 četvornih metara u općini Lovran, u Lovranskoj Dragi. Početna je cijena 530.000 kuna.

Čestica je izduženog, nepravilnog oblika, kaskadna, s izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu zemljišnu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) s kojom čini novoformiranu zemljišnu česticu.

Čestica se nalazi izvan građevinskog područja naselja, ali s obzirom na to da zemljišna čestica čini građevnu česticu nužnu za redovitu uporabu postojeće građevine ugostiteljsko-turističke namjene - Pansion hotel Draga di Lovrana, tretirat će se kao unutar granica ugostiteljsko-turističke namjene, navodi se na stranicama Ministarstva državne imovine. Detalje o ovom zemljištu pogledajte OVDJE.

Zemljište na Cresu

Na otoku Cresu za 43.400 kuna možete kupiti nekretninu s građevinom od 74 četvorna metra. Smještena je u naselju Merag. Više informacija pogledajte OVDJE.

Cijeli popis nekretnina pogledajte  OVDJE.