Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.

Galerija


Država prodaje zaista svašta. Od automobila za nešto više od 1000 kuna, pa do zgrade u Varaždinu. Vozila možete pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati.

Vezani članci Slika nije dostupna OPET DRAŽBA Država prodaje 122 vozila, početna cijena od 200 kuna... Slika nije dostupna VOZILA RAZGRABLJENA Novog vlasnika ima i auto koji je prevozio Sanadera nakon uhićenja

Rok za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina je 9. listopada do 10 sati, a ponudu mogu dati sve fizičke osobe koje imaju državljanstvo RH, državljanstvo država koje čine Europski gospodarski prostor te državljani država s kojima Republika Hrvatska ima sklopljen Ugovor o reciprocitetu stjecanja nekretnina.

Nekretnine se kupuju po principu viđeno-kupljeno, dok država za ponuđene automobile ističe kako se prodaju u zatečenom stanju, što znači da nema prigovora nakon kupnje.

Golf 3 za 1128 kuna

Za početnu cijenu od 1128 kuna s uključenim PDV-om, država prodaje Golf 3. Lancia Thesis košta početnih 1790 kuna, dok se primjerice Mercedes CL 500 nudi za 84.814 kuna. Uvjete kupovine svih automobila pogledajte OVDJE.

Zgrada u Varaždinu

Zemljište i zgradu u Varaždinu površine 333 kvadratna metra možete dobiti za 368.000 kuna.

Zemljište s bazenom u Lovranskoj Dragi

Na prodaju je i zemljišna čestica od 813 četvornih metara u općini Lovran, u Lovranskoj Dragi. Početna je cijena 530.000 kuna.

Čestica je izduženog, nepravilnog oblika, kaskadna, s izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu zemljišnu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) s kojom čini novoformiranu zemljišnu česticu.

Čestica se nalazi izvan građevinskog područja naselja, ali s obzirom na to da zemljišna čestica čini građevnu česticu nužnu za redovitu uporabu postojeće građevine ugostiteljsko-turističke namjene - Pansion hotel Draga di Lovrana, tretirat će se kao unutar granica ugostiteljsko-turističke namjene, navodi se na stranicama Ministarstva državne imovine. Detalje o ovom zemljištu pogledajte OVDJE.

Zemljište na Cresu

Na otoku Cresu za 43.400 kuna možete kupiti nekretninu s građevinom od 74 četvorna metra. Smještena je u naselju Merag. Više informacija pogledajte OVDJE.

Cijeli popis nekretnina pogledajte  OVDJE.