Davor Valčić
Davor Valčić Foto: DNEVNIK.hr

U velikoj akciji prikupljanja sredstava za obnovu stana Davora Valčića preko platforme GoFundMe do sad je prikupljeno više od 20.000 eura, a zbog određenih tehničkih problema danas je otvoren poseban žiro račun.


Uplate na žiro račun idu izravno obitelji Davora Valčića koja je iz izgorjelog stana uspjela spasiti samo jednog medu.

Vezani članci Vatrogasci na terenu, požar na području Danilo Biranja Potresne fotografije vatrogasaca koji su se cijelu noć borili s vatrenom stihijom nedaleko od Šibenika Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi

Humanitarna akcija "Ovo je Zadar" vezana je uz račun HR2424020063103979614.

Svi koji žele uplatiti novac u opisu plaćanja trebaju obvezno upisati opis "Humanitarna akcija Ovo je Zadar", uz poziv na broj HR00 i model broj OIB-a.

Ukoliko se radi o stranom državljaninu ili nemate pri ruci OIB, moguće je uplatiti samo preko modela HR99.

Za uplate iz inozemstva SWIFT/BIC je ESBCHR22, javlja portal 057info.hr.

Drugi požar u godinu dana

U godinu dana, ovo je drugi požar u stanu Davora Valčića. "Prvi je bio u stanu, drugi je došao sam od sebe. Prvo je planuo atelje je dobro nagorio, onda je uhvatio grede od stana iznad nas. Kako je uhvatio krov, i naš krov je cijeli planuo.

Vatrogasci su kroz naš stan gasili požar na tom krovu, međutim nisu ga mogli zaustaviti kolika je bila količina plamena. Urušio se krov i mi smo ostali bez krova nad glavom", opisao je buktinju Valčić u razgovoru s reporterkom Sanjom Jurišić.

Bit će na porodu

"Sredio sam papire da mogu biti na porođaju, oni su mi najbitniji zasad", ispričao je sinoć u Dnevniku Nove TV Davor Valčić.

I to s osmijehom na licu, kao da samo nekoliko sati prije nije gledao kako mu vatra guta dom.