Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA AKCIJA

Otvoren poseban žiro-račun za pomoć zadarskoj obitelji kojoj je u velikom požaru izgorio stan, doznajte kako možete pomoći

Davor Valčić
Davor Valčić Foto: DNEVNIK.hr
U velikoj akciji prikupljanja sredstava za obnovu stana Davora Valčića preko platforme GoFundMe do sad je prikupljeno više od 20.000 eura, a zbog određenih tehničkih problema danas je otvoren poseban žiro račun.

Uplate na žiro račun idu izravno obitelji Davora Valčića koja je iz izgorjelog stana uspjela spasiti samo jednog medu.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Humanitarna akcija "Ovo je Zadar" vezana je uz račun HR2424020063103979614.

Svi koji žele uplatiti novac u opisu plaćanja trebaju obvezno upisati opis "Humanitarna akcija Ovo je Zadar", uz poziv na broj HR00 i model broj OIB-a.

Ukoliko se radi o stranom državljaninu ili nemate pri ruci OIB, moguće je uplatiti samo preko modela HR99.

Za uplate iz inozemstva SWIFT/BIC je ESBCHR22, javlja portal 057info.hr.

Drugi požar u godinu dana

U godinu dana, ovo je drugi požar u stanu Davora Valčića. "Prvi je bio u stanu, drugi je došao sam od sebe. Prvo je planuo atelje je dobro nagorio, onda je uhvatio grede od stana iznad nas. Kako je uhvatio krov, i naš krov je cijeli planuo.

Vatrogasci su kroz naš stan gasili požar na tom krovu, međutim nisu ga mogli zaustaviti kolika je bila količina plamena. Urušio se krov i mi smo ostali bez krova nad glavom", opisao je buktinju Valčić u razgovoru s reporterkom Sanjom Jurišić.

Bit će na porodu

"Sredio sam papire da mogu biti na porođaju, oni su mi najbitniji zasad", ispričao je sinoć u Dnevniku Nove TV Davor Valčić.

I to s osmijehom na licu, kao da samo nekoliko sati prije nije gledao kako mu vatra guta dom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene