Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O želji da živi u Hrvatskoj

Nadbiskup Barišić: Bolje da Ali Agca živi u Turskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadbiskup Barišić je komentirao želju atentatora na Papu da živi u Hrvatskoj.

'Ja mu želim svako dobro, ali bi bilo dobro da u Turskoj potraži nastavak svog življenja i nastavak svog života nakon ovog iskustva kao mudar čovjek. Ako je musliman da to bude radikalno ', rekao nam je Marin Barišić, nadbiskup splitsko-dalmatinski, komentirajući želju atentatora na Papu da živi u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neznatno oštećenje vida Nadbiskup Barišić u bolnici nakon lakšeg moždanog udara Slika nije dostupna Msgr. Barišić u bolnici zbog srca Barišić: Bog mi je dao znak da malo prikočim

>> Ali Agca traži politički azil u Hrvatskoj?!

Podsjetimo, preko svog odvjetničkog tima, atentator na papu Ivana Pavla II. traži azil u Hrvatskoj, objavio je Večernji list. Mehmet Ali Agca, koji je 13. svibnja 1981. godine pokušao ubiti Ivana Pavla II., želi da mu Hrvatska da politički azil, piše Večernji. 'Ako mi Hrvatska da politički azil, rado bih došao živjeti u Hrvatsku. Hrvatska je katolička zemlja, a ja sam katolik, Isus Krist, Božji poslanik, a ne Božji Sin, kako piše u Bibliji kakvu poznajemo. Spremam se napisati novu Bibliju i ispraviti pogreške, a volio bih to učiniti u katoličkoj Hrvatskoj jer su mi Italija i Španjolska odbile dati azil', poručio je 52-godišnji Agca preko odvjetničkog tima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene