Ante Todorić, Milan Bandić, Andrea Zlatar Violić, Ivo Sanader (Pixsell)
Ante Todorić, Milan Bandić, Andrea Zlatar Violić, Ivo Sanader (Pixsell)

Na Županijskom sudu u Zagrebu u ponedjeljak je bilo zakazano ročište Ivi Sanaderu, Anti Todoriću, Milanu Bandiću, Nadanu Vidoševiću...


Na Županijskom sudu u Zagrebu danas je gužva. Na ročišniku su tako na rasporedu bila navedena mnoga od imena koja su godinama drmala hrvatskim političkim i gospodarskim nebom. 

Vezani članci Jure Leko, voditelj Podružnice Čistoća, i Sanja Vištica Voditelj Čistoće pokušao je objasniti koliko će Zagrepčani po novome plaćati odvoz otpada. Otkrio je i važnu novost Dario Juričan osnovao tvrtku Dario Juričan osnovao tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o.: Nudi eskort-usluge, farbanje tunela, zlatne WC-e

Prema planu, na sudu su se, svatko iz svojeg razloga, trebali mimoići Ivo Sanader, Ivan Čehok i Milan Bandić. Ipak, njihove su rasprave odgođene. 

Ante Todorić, Milan Bandić, Andrea Zlatar Violić, Ivo Sanader (Pixsell)
Ročišnik Županijskog suda u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

No i bez njih ostaje lista impresivnih imena. Zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju doći će Ante Todorić, a navratit će i bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, i to zbog zlouporabe položaja i ovlasti. Zbog istog razloga u podne dolazi i i Nadan Vidošević, bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore, ali i predsjednički kandidat.