INA (Foto: Dnevnik.hr)
INA (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U Banskim je dvorima, pod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, održan 11. sastanak Savjeta za INA-u.


Održan je sastanak Savjeta za INA-u, Vladina savjetodavnog tijela koje je osnovano sa zadaćom davanja smjernica, poduzimanja mjera i aktivnosti te predlaganja Vladi odluka vezano za pripremu, provedbu i financiranje postupka mogućeg otkupa dionica koje drži MOL u INA-i.

Vezani članci Nastavljeno suđenje Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL ''Izdao vitalne interese'': Presuda Sanaderu i Hernadiju u aferi Ina-MOL 30. prosinca Nastavljeno suđenje Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Odgođeno suđenje Ivi Sanaderu za aferu INA-MOL: Ne zna se kad će svjedočiti Ježić

Na sastanku su putem videoveze predstavnici investicijskog savjetnika Lazarda i predstavnici drugih profesionalnih savjetnika članovima Savjeta podnijeli izvješće o tijeku dubinskog snimanja INA-e.

Članovi Savjeta prihvatili su izvješće te utvrdili dinamiku daljnjih aktivnosti u postupku mogućeg otkupa dionica koje drži MOL u INA-i, u okviru kojih se analiza investicijskog savjetnika o poslovanju INA-e i njezinoj vrijednosti očekuje u drugom kvartalu ove godine.