Obavijesti Video Pretražite Navigacija
a tek je prvostupnik

Nesvakidašnja promocija u Zagrebu: Student stigao na faks poput filmske zvijezde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja promocija diplome dogodila se na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Prvostupnik Toni Barić došao je ispred fakulteta Mustangom kakav se mogao vidjeti u filmu 'Kill Bill'. No, ne samo to. Pred svoje je kolege i njihove goste došao u pratnji dvije atraktivne djevojke s kojima je prošetao crvenim tepihom. Okupljenim studentima održao je i prigodni motivacijski govor povodom diplome.

 

Gospodine, svaka ti cast

Posted by Martin Vugić on Friday, October 23, 2015
Pročitajte i ovo Najpoželjniji fakulteti Deset najpoželjnijih Vode li se maturanti razumom ili osjećajima pri odabiru fakulteta? Dnevnik Nove TV donosi odgovore Odvjetnik Antonio Volarević (Foto: Dnevnik.hr) Hoće li novac biti vraćen? Odvjetnik pojašnjava za Dnevnik Nove TV kakva kazna čeka lažnu profesoricu dokaže li joj se krivnja na sudu



'Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan.

SAJAM STIPENDIJA Bolidi, bespilotna letjelica, 3D printer i skener

Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!', rekao je Barić.

Ako je ovo napravio za prvostupničku diplomu, ostaje vidjeti što Toni 'Bond' Barić planira za pravu diplomu, piše Srednja.hr.
 

 

#ruganje #IznadSvih #FSB

Posted by Medeni Kolačić on Friday, October 23, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene