Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalan napad

Muškarac koji je prebio vozačicu tramvaja: "Žao mi je doista, ali morate shvatiti da mi je to bila majka"

Nalet tramvaja na pješakinju u Draškovićevoj
Nalet tramvaja na pješakinju u Draškovićevoj Foto: DNEVNIK.hr
Muškarac koji je u srijedu brutalno napao vozačicu tramvaja i pritom joj slomio ruku branio se pred policijom da mu je žao zbog njegova postupka. Kaže kako je bio neuračunjiv jer je pješakinja koju je udario tramvaj bila - njegova majka.

Prometna nesreća u Draškovićevoj ulici završila je tako da je vozačica tramvaja koji je naletio na pješakinju prošla lošije negoli starija gospođa koju je tramvaj pogodio. 

Nakon što je oko 12:20 na križanju Draškovićeve i Đorđićeve ulice naletjela na 79-godišnju pješakinju koja je prelazila cestu za vrijeme crvenog svjetla, fizički ju je napao muškarac. Naime, čim je 59-godišnja vozačica izašla iz tramvaja pružiti pomoć pješakinji, počeo ju je udarati 49-godišnjak.

"Nakon što je oštećenica kao vozačica tramvaja u prometnoj nesreći naletjela na njegovu majku, više ju je puta rukom udario u glavu. Kada je oštećenica pala na tlo, osnovano se sumnja da ju je više puta udario nogom i rukama po tijelu te joj nanio teške tjelesne ozljede", izvijestio je DORH. 

Čovjek se sada branio da mu je žao, ali da je bio izbezumljen jer mu je ozlijeđena majka.

"Žao mi je doista mog postupka. Ali morate shvatiti da mi je to bila majka. Taman je prije toga bila u Klinici za traumatologiju zbog slomljenog ramena. Izašla je iz bolnice i krenula prelaziti cestu. I dogodio se nalet. Ja sam se totalno pogubio zbog svega toga. I žao mi je", prenio je Jutarnji list njegovu obranu policiji nakon što ga je uhitila.

Pročitajte i ovo Svađa oko sjedala u tramvaju svađa u tramvaju VIDEO "Nije mi dobro, jedva stojim": Djevojka u štiklama sjela ženi u krilo, stvar je spasila treća putnica

Vozačica tramvaja zbog njega je završila na hitnoj sa slomljenom rukom, a on u ćeliji. Nakon što je ispitan u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, tužiteljstvo je za njega tražilo pritvaranje, pa je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odlučio poslati ga narednih mjesec dana u Remetinec zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene