Na današnju sjednicu Sabora zastupnici Mosta stigli su s maskama s inicijalima ministra Tomislava Ćorića.

Galerija Zastupnici Mosta u Sabor su stigli s maskama koje nose inicijale ministra Ćorića - 6 Zastupnici Mosta u Sabor su stigli s maskama koje nose inicijale ministra Ćorića - 5 Zastupnici Mosta u Sabor su stigli s maskama koje nose inicijale ministra Ćorića - 4 +2 Zastupnici Mosta u Sabor su stigli s maskama koje nose inicijale ministra Ćorića - 3

Božo Petrov, Miro Bulj, Marija Selak Raspudić i drugi Mostovi zastupnici od koronavirusa su se štitili brendiranim maskicama s inicijalima ministra gospodarstva i održivog razvoja. 

Vezani članci Bivši ministri Josip Aladrović i Tomislav Ćorić Poznato što će biti s bivšim ministrima Aladrovićem i Ćorićem: "Ni oni nisu iznimka..." Zračna luka Franjo Tuđman U avionima i na aerodromima od ponedjeljka po novim pravilima, mnogi će odahnuti

(tć) postao je hit nakon što je ministar održivog razvoja prije koji tjedan odlučio otvoriti profil na Twitteru. U prvim objavama razjasnio je da će mu u upravljanju profilom pomagati tim, ali da će se truditi odgovarati sam uz potpis (tć).

Na reakcije nije dugo trebalo čekati pa su se u 'rat' inicijalima uključili redatelj Dario Juričan i bivša premijerka Jadranka Kosor.

Otkrio i cijenu maske s inicijalima

Gostujući u Dnevniku Nove TV, u srijedu rekao je kako je (tć) na Twitteru ''samobrending''.

"Šalim se. Ne zaboravite činjenicu da je moja supruga profesorica marketinga. Brojne su teme u ministarstvu. Mi smo odlučili proaktivnije nastupiti. Upravo zbog toga moj izlazak na Twitter. On je sam po sebi izazvao brojne reakcije", rekao je Ćorić, a osvrnuo se i na famozni (tć).

"Taj (tć) je postao problematičan, pa smo ga odlučili povući, odnosno ja sam se odlučio na taj potez", dodao je Ćorić. Otkrio je i cijenu maskice.

"Maskica s (tć) hrvatski je proizvod i košta 18,75 kuna", kazao je Ćorić. Nije htio otkriti tvrtku kod koje se može nabaviti, no ponudio je svoje maskice Novoj TV.

"Ako želite, ja mogu na Novu TV poslati nekoliko primjeraka maskice sa svojim inicijalima (tć)", ponudio je Ćorić, na što mu je novinarka rekla: "Ne treba, hvala. Samo ju vi nosite."

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju