Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvo elektroničko glasovanje

Most birao predsjednika: Božo Petrov pobijedio sa čak 90 posto glasova

Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr)
Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Božo Petrov novi je stari predsjednik Mosta. Potpredsjednici su Marin Miletić i Nikola Grmoja, dok je politički tajnik Ante Kujundžić, odlučili su tako članovi stranke u nedjelju na unutarstranački izborima.

Božo Petrov je na izborima u Mostu dobio povjerenje čak 89,96 posto članova za novi mandat u srazu sa svojim protukandidatom Brunom Petrušićem, objavio je Most na Facebooku. Članovi stranke mlađi od 35 godina birali su tajnika za mlade koji ulazi u Predsjedništvo stranke, a na tu je poziciju izabran Filip Fišić.

Pročitajte i ovo Izbori za Europski parlament, ilustracija - 2 Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Europski parlament Valter Flego Bliže se novi izbori IDS okupio centristički blok za EU izbore: "Spremni smo stvoriti najjači liberalni blok u Hrvatskoj"

Mostovci su birali elektroničkim putem novo vodstvo, članove Predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora i tajnika za mlade, a službeno predstavljanje najavljeno je za sutra.

"Danas je Most izabrao. Petrov je uvjerljivi pobjednik, a i Ante Kujundžić koji je imao protukandidata Josipa Biočića, uvjerljivo je došao na funkciju političkog tajnika.

Vjerujem da ćemo s novom energijom, s obzirom da je puno novih ljudi ušlo u Predsjedništvu i Glavni odbor, doći u poziciju da preuzmemo odgovornost za Hrvatsku. Iskustvo imamo, a Most je tek sada spreman provesti promjene", prokomentirao je novi potpredsjednik stranke Nikola Grmoja Hini rezultate unutarstranačkih izbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene