Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Vinkovcima

Stravičan slučaj zlostavljanja psa: Kujici odrezao rep, ozlijedio šapu i objesio ju u šumi - ''Jedva je doticala tlo...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga ''Rocco'' iz Vinkovaca dobila je dojavu o strašnom slučaju iživljavanja nad životinjom. U šumi je pronađen obješen pas kojemu je netko odrezao rep i teško ozlijedio šape.

Stravičan slučaj zlostavljanja psa u Vinkovcima.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba Ilustracija Vlasnik dobio kaznu Njemački ovčar do smrti izgrizao mješanca: "Postojala je opasnost da će napasti i vlasnicu"

Udruzi ''Rocco'' dojavljeno je da je u šumi pronađen pas kojemu je monstrum odrezao rep, teško mu ozlijedio šape, a zatim ga objesio. Na Facebooku udruge je otkriveno da je riječ o kujici koju su pronašli radnici šumarije i skinuli ga s drveta.

''Obješena, zavezana špagom, a nogicama je jedva doticala tlo. Ne znamo koliko dugo bi izdržala u tom položaju, sigurno ne dugo. Javili su našoj volonterki i od šoka su mislili i da je šapa odsječena. Šapa je oguljena nasilno do kosti, amputiranog malog prsta, a rep joj je odrezan'', objavili su iz Udruge uz uznemirujuće fotografije ozljeda. Istaknuli su i da je trauma repa nastale ranije.

Rendgenske snimke nisu pokazale frakture šape, a pas je ostao u ambulanti i čeka operaciju repa te sterilizaciju.

''Dobila je svu potrebnu terapiju za danas, naravno da je i teško dehidrirana. Mrvica je malena, mlada do godine dana i unatoč svemu jako dobra i umiljata. Bila je jako sretna i vesela kad je stigla u ambulantu. Unatoč svemu... Unatoč patnji koju je doživjela i unatoč boli iskasapljenog tijela... O ljudskim sadistima koji su tu s nama i dišu isti zrak kao i mi, LJUDI, nećemo izustiti ni riječi'', zaključili su volonteri udruge ''Rocco''.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene