Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Show pred Banskim dvorima

Mladež HDZ-a Milanoviću donijela poseban dres hrvatske reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici mladeži HDZ-a jutros su se pojavili pred Vladom s posebnim poklonom za premijera Zorana Milanovića.

Članovi mladeži HDZ-a okupili su se pred zgradom Vlade na Markovom trgu, kako bi premijeru Milanoviću uručili hrvatski dres s brojem nezaposlenih na njemu.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Andrej Plenković Reakcija na predsjednika "To je protuustavni napad": Vlada odgovorila Milanoviću, tvrde da Plenković nije mogao tražiti provjeru Turudića

>> Borba protiv sive ekonomije: Od fiskalnih blagajni u proračun 600 milijuna kuna?!

'Smatramo da kao hrvatski premijer treba nositi nacionalni dres dok 'joggira' maksimirskom šumom, jer je hrvatska reprezentacija na FIFA-inoj ljestvici bolja od engleske', izjavio je novinarima Tvrtko Lovrić u ime Mladeži HDZ-a.

Aludirao je na nedavnu fotografiju koju su objavili portali, na kojoj je Milanović "uhvaćen" kako redovito trči Maksimirom, i to u majici engleske reprezentacije.

Na stražnjoj strani dresa koji su pripremili mladi HDZ-ovci su Milanovićevi inicijali Z.M. te broj 333.533 koji predstavlja aktualnu brojku nezaposlenih u Hrvatskoj.

'Taj broj svakim danom raste, pa neka ga podsjeća dok 'joggira'', poručio je Lovrić.

Ministrima koji su došli na jutrošnju sjednicu Vlade, predstavili su se kao navijači reprezentacije, a ministri Jakovina i Matić, te ministrica Pusić čak su im se potpisali na dres.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene