Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: Patrik Macek/Pixsell

Miroslav Škoro uz fotografije s karnevala je podsjetio građane na društvenim mrežama na afere koje su obilježile hrvatsku politiku proteklih nekoliko mjeseci.


Miroslav Škoro je na svom Facebook profilu podsjetio što su sve proteklih mjeseci hrvatski dužnosnici prešutjeli građanima. Tako je podsjetio da ''su im livade i štale u biti vile, nezakonito prenamjenjuju zemljište, primaju mito, koriste olakšice, a žive u vili s bazenom, im kumovi i prijatelji posuđuju novac pa dobivaju poslove s državom, umanjuju vrijednost i veličinu nekretnina, im bračni drug sumnjivo posluje, su članovi tajnih društava''.

Vezani članci Miroslav Škoro (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) ''Nije sramota biti glup...'': Miroslav Škoro poručio da je vrijeme da država građanima vrati dio novca Miroslav Škoro Škoro: "Hvala svima koji su podržali moj prijedlog o minimalcu za zastupnike, Vladu i ostale dužnosnike"

Objavio je i fotografije s karnevala uz koje je poručio da ''karneval među vladajućima očito traje cijelu godinu''. ''Samo što u ovim maškarama umjesto stvarnih krnjevala gori hrvatska država! Vrijeme je za ozbiljne promjene'', zaključio je Miroslav Škoro.