Miroslav Škoro vratio se na domaće pozornice (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Miroslav Škoro vratio se na domaće pozornice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

"Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke", navedeno je u objavi na službenom Facebook profilu Miroslava Škore.


Miroslav Škoro u subotu je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kada će se kandidirati za predsjendika Republike Hrvatske.

Vezani članci Neredi u Kongresu Reakcije diljem svijeta na jučerašnji kaos u američkom Kongresu: ''Rasprsnuli su se mjehurići demokracije i slobode'' Miroslav Škoro (Foto: IN magazin) Miroslav Škoro s Amerikankom Kim vjenčao se čak 3 puta, a ima i urnebesni savjet kako sačuvati brak

"Dragi prijatelji, kao što sam obećao svoju odluku o kandidaturi za predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja točno u 9 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke", navedeno je u objavi na Facebook stranici ovog glazbenika.