Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ULAZI U UTRKU

Miroslav Škoro najavio gdje će i kada službeno objaviti kandidaturu za predsjednika RH

Miroslav Škoro vratio se na domaće pozornice (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Miroslav Škoro vratio se na domaće pozornice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr
"Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke", navedeno je u objavi na službenom Facebook profilu Miroslava Škore.

Miroslav Škoro u subotu je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kada će se kandidirati za predsjendika Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta Škoro bez čestitke Penava tvrdi da nije marioneta: "To kažu oni koji me se boje". Objasnio na što misli kad spominje nemani

"Dragi prijatelji, kao što sam obećao svoju odluku o kandidaturi za predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja točno u 9 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke", navedeno je u objavi na Facebook stranici ovog glazbenika. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene