Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon provjerenog

Most traži ostavku župana zbog namještanja natječaja za ravnatelja doma zdravlja: ''Ovo je dokaz da županija nema smisla''

Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr)
Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Blaženko Boban (Foto: Provjereno) Galerija 1/2 >>
Nakon što je emisija Provjereno objavila cijelu audiosnimku u kojoj bivši predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije Ivan Nasić objašnjava kako su politički tajnik HDZ-a Ante Sanader i župan Blaženko Boban vršili pritisak da se na prošlogodišnjem javnom natječaju izabere tadašnji ravnatelj Dragomir Petric, stigle su i prve reakcije oporbe.

Mostov Miro Bulj traži ostavku splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana, koji je pred kamerom priznao kako se nije zalagao za tadašnjeg ravnatelja, već za poništenje natječaja. ''Nažalost, nema nikakve političke odgovornosti, nitko ne snosi odgovornost. Ovo sad kad je izašlo u javnost, najpristojnije bi bilo da podnese ostavku jer županija nema smisla. Ovo je dokaz da županija nema smisla'', poručio je Bulj.

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici" Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Boban kaže da natječaj uopće nije poništen. ''Upravno vijeće je glasalo 2:2 i samim tim je natječaj derogiran'', rekao je župan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene