Marija VUčković (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Marija VUčković (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Iz Ministarstva poljoprivrede u petak su izvijestili da je ministrica poljoprivrede Marija Vučković početkom tjedna hospitalizirana i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu, no da je njezino zdravstveno stanje stabilno, osjeća se dobro i u narednim će danima biti puštena na kućnu njegu.


"Ministrica poljoprivrede Marija Vučković osjetila je tegobe i bolove prilikom obavljanja svojih dužnosti početkom tjedna. Hospitalizirana je i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu. Zdravstveno stanje ministrice je stabilno i osjeća se dobro. U narednim danima bit će puštena na kućnu njegu, nakon čega će se vratiti redovnim dužnostima i poslovima", navodi se u objavi Ministarstva poljoprivrede.

Vezani članci Marija Vučković (Foto: Ministarstvo poljoprivrede) Vučković zatražila od EU-a dodatne mjere pomoći za potresom pogođena područja Svinje, ilustracija - 2 Slavonci ulaze u sezonu svinjokolja, no narudžbi nikad manje, na ruku im ne idu ni mjere: "Cijena je u slobodnom padu"