Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavilo ministarstvo

Ministrica Vučković hospitalizirana i operirana: "Osjetila je tegobe i bolove..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ministarstva poljoprivrede u petak su izvijestili da je ministrica poljoprivrede Marija Vučković početkom tjedna hospitalizirana i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu, no da je njezino zdravstveno stanje stabilno, osjeća se dobro i u narednim će danima biti puštena na kućnu njegu.

"Ministrica poljoprivrede Marija Vučković osjetila je tegobe i bolove prilikom obavljanja svojih dužnosti početkom tjedna. Hospitalizirana je i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu. Zdravstveno stanje ministrice je stabilno i osjeća se dobro. U narednim danima bit će puštena na kućnu njegu, nakon čega će se vratiti redovnim dužnostima i poslovima", navodi se u objavi Ministarstva poljoprivrede.

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede ovo je teško čitati Ministrica obrisala poruku! Vučković napala oporbu zbog Zakona o jeziku pa joj građani počeli lektorirati objavu Šteta zbog nevremena - 3 Apsurd Poljoprivrednici u očaju: Umjesto stotina tisuća eura dobivaju sitniš

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene