Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Dao joj ga stranački kolega

Ministrici priznanje za osobit doprinos, zapravo ono što joj je posao: ''Apsolutno je to njen posao, ali...''

Aktualno Galerija Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 1 Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 5 Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 4 Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 3 Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 2 Galerija 1/5 >>
HDZ-ov načelnik općine nagradio je priznanjem za osobit doprinos u razvoju općine HDZ-ovu ministricu Mariju Vučković. Kažu da nema veze što su oboje u HDZ-u i što je to njezin posao. A nema veze ni što su uskoro lokalni izbori. I nema veze što ćemo se toga još nagledati.

Općina Rovišće dobila je kulturni centar vrijedan 8 milijuna kuna, financiran EU sredstvima. A najzaslužnija je, ako se pita načelnika općine, ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Toliko zaslužna da je zavrijedila priznanje.

Pročitajte i ovo Tomislav Pokrovac Ipak dolazi Pokrovac odlučio: "Ljudi koje vodim traže da odem u Zagreb i ja ću to poštovati " Marija Vučković Održat će se u Zagrebu Vučković najavila sastanak sa svinjogojcima: "Dobit će hitan poziv i raspravit ćemo sve teme"

''Pa ja se slažem da je to moj posao. Znači omogućavati neometano korištenje EU fondova i u dijelu koji se odnosi na ruralni razvoj u nadležnosti je ministarstva poljoprivrede. Pa nisam ja tražila priznanje'', odgovara ministrica na pitanje je li u redu dobiti priznanje za to što radi svoj posao.

"Apsolutno je njen posao, ali može netko raditi s velikim zadovoljstvom i odgovornošću, kao što ona radi. Dolazi, pomaže, razgovara s nama, na raspolaganju je. Ja smatram da je to dovoljno za jedno priznanje'', kaže Slavko Priščan, načelnik općine koji je priznanje i dodijelio.

''Da bi priznanje i SDP-ovcu''

A još je lakše kad ga HDZ-ov načelnik da HDZ-ovoj ministrici. "Apsolutno bih dao priznanje i SDP-ovu ministru, bilo kojem ministru, svakome tko god donese sredstva, tko se god bori za ruralni razvoj, posebno za našu općinu. Vrlo rado ću ga primiti i dati određena priznanja'', tvrdi Priščan. Ministrica priznanje, kaže, nije tražila.

Zato je njezin prethodnik Tomislav Tolušić u drugoj vrsti priznanja uživao. Nema gdje nije imao svoje ploče. Na jednoj je pisalo: ''Postaviše ministar Tolušić i ostali".

Vlastito ime uklesano u kamen voli i Željko Kerum. Na zapadnoj obali stoji ploča u spomen na njezino svečano otvaranje.

A što su bliže izbori to će biti sve više svečanosti, ploča, priznanja, rezanja vrpci, a sve s novcem poreznih obveznika.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene