Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar ljutit

Orepić o naljepnicama u Vukovaru: To je bahati primitivizam i kukavičluk, a ne Hrvatska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar policije Vlaho Orepić istaknuo je da je krajnje vrijeme za "suprotstavljanje tom ljudskom jadu".

Nakon što se u Vukovaru na autobusnim stajalištima na Trpinjskoj cesti pojavilo nekoliko naljepnica na kojima je ispisano "Serbian family tree" sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom Ante Pavelića, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u subotu je na Facebooku napisao kako je to primitivizam koji je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze s Hrvatskom i domoljubljem, ni s Vukovarom i Vukovarcima.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…"

"Ovo nije Hrvatska! Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze sa Hrvatskom i Domoljubljem! Pogotovo nema nikakve veze sa Vukovarom i Vukovarcima!", objavio je na svome Facebooku ministar Orepić.

Dodao je kako je "krajnje vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu. Svima onima koji toleriraju ovakove ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi!... Ovo nije Hrvatska!", naveo je Orepić.

Iz vukovarsko-srijemske policije ranije danas su potvrdili kako je policija napravila očevid i da je slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene