Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Crta koju ne mogu prijeći"

SDSS o tome ostaju li u koaliciji: "Došli smo do krajnjih granica. Pupovac će razgovarati s koalicijskim partnerima"

SDSS o tome izlaze li iz koalicije (Foto: Dnevnik.hr)
SDSS o tome izlaze li iz koalicije (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 SDSS o tome izlaze li iz koalicije (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Komentirajući najavu Milorada Pupovca kako razmišlja o izlasku iz koalicij, saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov obratila se javnosti i poručila je kako će Pupovac razgovarati s koalicijskim s partnerima.

Predsjednik kluba saborskih zastupnika SDSS-a Boris Milošević kazao je kako su kao stranka došli do "krajnjih granica".

Pročitajte i ovo Branka Bakšić Mitić, Koalicija Rijeke pravde Dogradonačelnica Gline Sukob među srpskim predstavnicima: SDSS prijeti Srbima koji neće glasati za njih? ''Imaju mogućnost to ispraviti'' Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

Saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov kazala je kako je predsjedništvo ovlastilo Pupovca da s razgovara s koalicijskim partnerima nakon čega će Predsjedništvo stranke o detaljima razgovara obavijestiti javnost.

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac nije htio odgovarati na novinarska pitanja nakon sjednice Predsjedništva stranke na kojoj se odlučivalo o ostanku u vladajućoj koaliciji.

Podsjetimo, Pupovac je najavio prošle srijede da će odmah nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji vrh stranke raspravljati o ostanku u vladajućoj koaliciji.

"Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje", izjavio je Pupovac za Media servis dodajući kako je o tome dugo razmišljao.

"To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati", rekao je Pupovac.

U istom razgovoru poručio je kako je stao na "crtu koju ne može prijeći" i to zbog govora mržnje koji potiču vladajući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene