Komentirajući najavu Milorada Pupovca kako razmišlja o izlasku iz koalicij, saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov obratila se javnosti i poručila je kako će Pupovac razgovarati s koalicijskim s partnerima.

Galerija


Predsjednik kluba saborskih zastupnika SDSS-a Boris Milošević kazao je kako su kao stranka došli do "krajnjih granica".

Vezani članci Milorad Pupovac i Mislav Bago Pupovac o ministarskoj fotelji u novoj Plenkovićevoj Vladi: "Imam drugih poslova koje ne kanim napuštati" Predizborni spot SDSS-a Pupovac napokon prokazan - pogledajte predizborni spot SDSS-a koji je mnogima zapeo za oko

Saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov kazala je kako je predsjedništvo ovlastilo Pupovca da s razgovara s koalicijskim partnerima nakon čega će Predsjedništvo stranke o detaljima razgovara obavijestiti javnost.

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac nije htio odgovarati na novinarska pitanja nakon sjednice Predsjedništva stranke na kojoj se odlučivalo o ostanku u vladajućoj koaliciji.

Podsjetimo, Pupovac je najavio prošle srijede da će odmah nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji vrh stranke raspravljati o ostanku u vladajućoj koaliciji.

"Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje", izjavio je Pupovac za Media servis dodajući kako je o tome dugo razmišljao.

"To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati", rekao je Pupovac.

U istom razgovoru poručio je kako je stao na "crtu koju ne može prijeći" i to zbog govora mržnje koji potiču vladajući.