Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U čast bivšem učeniku

Milenijska fotografija za podršku "Vatrenima": Učenici tijelima napisali "Ajmo Vida"

Učenici iz Donjeg Miholjca podržali našeg reprezentativca (Foto: OŠ August Harambašić)
Učenici iz Donjeg Miholjca podržali našeg reprezentativca (Foto: OŠ August Harambašić) Foto: OŠ August Harambaši?
Učenici i zaposlenici Osnovne škole ,,August Harambašić" iz Donjeg Miholjca napravili su milenijsku fotografiju kao znak podrške hrvatskoj reprezentaciji pred utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Oko 500 učenika i zaposlenika obuklo se u kockaste crveno – bijele majice te su u prostoru škole snimili na kojoj su tijelima formirali rečenicu "Ajmo Vida".

Pročitajte i ovo Dijete - 2 Ima načina Ovaj grad ima rješenje za neupisanu djecu u vrtićima: "Došli smo do jedne ideje..." Ilustracija Neugodno jutro Potres na istoku Hrvatske: ''Ptice su postale glasne, soba i krov su se tresli nekoliko minuta''

Naime, Domagoj Vida, stoper Vatrenih, pohađao je prije petnaestak godina ovu osnovnu školu.
„Izgradio je trajne mostove ljudskosti i empatije koje ga vraćaju u njegovu školu, u njegov grad“ rekli su u osnovnoj školi „Augustin Harambašić“.

Učenici iz Donjeg Miholjca podržali našeg reprezentativca (Foto: OŠ August Harambašić) Domagoj Vida Foto: OŠ \"Augustin Harambaši?\"

Domagoj Vida nikada ne propusti priliku posjetiti svoju osnovnu školu i redoviti dolazi u posjet novim generacijama, rekli su u školi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene