Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić:

'Švaljek radi svoj posao najbolje što može'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandić nije želio 'ishitreno komentirati' odluku Sandre Švaljek da povuče neke donacije koje je on ranije dodijelio.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije želio u četvrtak 'ishitreno komentirati' odluku svoje zamjenice Sandre Švaljek da povuče neke donacije koje je prethodno on dodijelio, poručivši kako Švaljek radi svoj posao najbolje što može.

Pročitajte i ovo Ilustracija Parlamentarni izbori Objavljeno koliko se može potrošiti za promidžbu kandidata na izborima Slika nije dostupna dobili više od hdz-a Bandić: "98 posto donacija na proteklim izborima je od članova stranke i kandidata"

'Švaljek svoj posao radi najbolje što može, a njena se odluka ne treba ishitreno komentirati', rekao je Bandić, koji je trenutno suspendiran sa svoje dužnosti, na otvorenju festivala kave i čokolade 'Zagreb Coffee & Chocofest'.

Pod obrazloženjem da nema novca u gradskom proračunu, Švaljek je retroaktivno povukla odluke o donacijama koje je svojedobno donio Bandić.

Zbog toga neće biti isplaćene donacije od 87.000 kuna Hrvatskom savezu hokeja na ledu, 142.000 kuna za sprovod pokojnog atletskog trenera Ivana Ivančića i 163.000 kuna za snimanje filma o žrtvama silovanja u Domovinskom ratu 'Ćelija za doktoricu'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene