Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sugrađani Bože Petrova budno prate pregovore.


Budno pregovore prate i sugrađani Bože Petrova, ponosni na svog gradonačelnika, iako nestrpljivi da dobiju vladu i premijera, pa bi voljeli, kažu Metkovci, da je njihov Božo ipak malo tvrđi.

Metković je 'glavni grad' Hrvatske. 'Jer Metković je vazda bio k'o da nije Hrvatska, pa sad se zna da je Hrvatska', govori kroz smijeh Ivan Cvitanović.

Vezani članci Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Povjerenstvo neće pokrenuti postupak protiv Plenkovića i Butkovića: "To je pitanje za DIP" Božo Petrov I Petrov objavio grozne prijetnje koje dobiva: "Snajper ćorav nije", "Majku ti j***m u usta"

Metkovci redom - politički analitičari.'Ovakva je situacija, Hrvatsku ne može spasit ni Isus iz Nazareta, i ako već moramo ići u novu vladu bila to trojna, dvojna, jedna neka je Božo na čelu pa makar iš'o s crnim vragom', poručuje Stipe Crnčević.

'Opcija za Božu najbolja da HDZ odnese vrag s političke scene za sva vremena, da nikad ne postoji više. I džonom da se ide, ali mek je malo, malo je mek', smatra Andrija Mačić.

'Al' je činjenica da su uzburkali svi mogući vjetrovi i struje da su se digle na noge', kaže Vido Iramos.

'Kao da nije on sam odlučivao, da je imao nekog iznad sebe, da je slušao savjete neke, tako da je ispao negativan', poručuje Ivan Buljubašić.

'Ispalo je ovako, moglo je bit i s HDZ-om, a po meni je ovo bolja varijanta. Oni su već učinili jedan pomak, oni su u žiži događaja ', kaže Slobodan Volarević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook