Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa Božićna priča

Medicinske sestre volontiraju u pučkoj kuhinji: "Želimo im dati poruku da smo uvijek tu"

Aktualno Galerija Sestre humanitarke - 3 Sestre humanitarke - 3 Foto: DNEVNIK.hr Sestre humanitarke - 4 Sestre humanitarke - 4 Foto: DNEVNIK.hr Sestre humanitarke - 2 Sestre humanitarke - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sestre humanitarke - 1 Galerija 1/4 >>
Medicinske sestre bolnice Sveti Duh ove su godine odlučile i volontirati u pučkoj kuhinji.

Topli obrok u zagrebačkoj pučkoj kuhinji i ove godine će potražiti oko 400 najugroženijih građana. Pripreme već traju, a u akciju su se uključile i medicinske sestre bolnice Sveti Duh. Same su prikupile novac, pripremile poklone i stigle u pučku kuhinju volontirati uoči blagdana. Osim poklona i obroka, volonterke su korisnike pučke kuhinje odlučile razveseliti i pjesmom.

"Ne radimo to samo u bolnici, da su medicinske sestre po svom pozivu tu i za svoju obitelj, i za svoje susjede i za sve građane. Želimo im dati poruku da smo uvijek tu", rekla je Tanja Lupieri, predsjednica Hrvatske udruge medicinskih sestara za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova Sveta obitelj Talijanski svećenik postavio neuobičajene jaslice pa razljutio konzervativne stranke i udruge: "Moj stav u skladu je sa stavom pape Franje"

Pročitajte i ovo Ilustracija poskliznuli su se Užas u susjedstvu: Majka i dječak upali u ledenu rijeku, vodila ga je liječniku

"Obično iz iskustva znamo da se za blagdansko razdoblje nešto poveća, ali to je taj nekakav okvir i nadam se zaista da će biti dovoljno za sve one koje pripremimo kako danas, tako i na sam blagdan Božića jer ne želim da nitko bude niti sam, niti tužan, a niti gladan na blagdan Božića", rekao je fra Vladimir Vidović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene