Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poskliznuli su se

Užas u susjedstvu: Majka i dječak upali u ledenu rijeku, vodila ga je liječniku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bolesni sedmogodišnjak i njegova majka upali su u ledenu rijeku nakon što su pali s improviziranog mosta u Srbiji. Dugo se već apelira da se napravi novi most, ali vlasti ne reagiraju.

Sedmogodišnji dječak i njegova majka iz Jelašnice kod Surdulice u Srbiji upali su u petak ujutro u rijeku. Incident se dogodio kada su skliznuli s improviziranog drvenog mosta dok su išli liječniku. Majka Slađana Mitrović objasnila je da su pokušavali prijeći put na drugu obalu rijeke Jelašnice, ali da nisu primijetili da su daske na kraju mosta zaleđene.

Razlog njihovog putovanja bila je visoka temperatura djeteta koje je moralo posjetiti liječnika u Surdulici. Susjed je čekao s druge strane da ih odveze autom, izvijestila je Nova.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija otvorena istraga Masovno trovanje na božićnom domjenku: Više od 700 osoba prijavilo simptome

Majka ističe da nisu koristili betonski most nekoliko stotina metara nizvodno, već su se oslonili na improvizirani most koji je bio najbliži put. Dječak se poskliznuo, odgurnuo majku, oboje su pali u rijeku, ali srećom brzo su stigli do obale. Voda je odnijela torbu s telefonima, novčanikom i drugim stvarima.

Pročitajte i ovo David Kozak Ugledna obitelj "Bez tuluma i cura, morao je učiti i učiti": Poznanici pričaju o masovnom ubojici, otkriven jezivi detalj zašto je stalno nosio gitaru

Iako su prošli bez težih ozljeda, majka ističe da je njezin sin zadobio ogrebotinu na licu te da su oboje bili vidno uplašen. 

Ovaj incident nije prvi problem s improviziranim mostovima na tom dijelu rijeke, ali općina nije adekvatno reagirala. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene