Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki uspjeh hrvatskih znanstvenika

Veliko PRIZNANJE hrvatskoj tvrtki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Projekt tvrtke Genos, prvog privatnog DNA-a laboratorija u regiji, izabran je među 5 najuspješnijih projekata u konkurenciji za prestižnu nagradu na ovogodišnjim Danima inovacija u Parizu.

Tvrtka Genos dobila je još jedno vrijedno međunarodno priznanje - projekt Genosa izabran je među pet najuspješnijih projekata u konkurenciji za prestižnu nagradu 'European Universal Biotech Innovation Prize' na ovogodišnjim Danima inovacija (Innovation Days) održanim od 07. do 09. listopada u Parizu.

Pročitajte i ovo Policija u Parizu Uoči Olimpijskih igara Ministar poručio policajcima: "Bit ćete pošteno plaćeni, ali očekujem stopostotnu mobilizaciju" Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

>>Hrvatski laboratorij jedno od najboljih radnih mjesta na svijetu!

Projekt koji je oduševio žiri i postavio Genosove stručnjake  među top 5 inovatora u medicini je primjena analize glikana za stratifikaciju pacijenata s ciljem razvoja personalizirane medicine. Glikani su potencijalni biomarkeri za čitav niz bolesti, te je njihovom analizom moguće utvrditi da li će neka terapija za pojedinog bolesnika biti učinkovita ili ne.

Tvrtka je na pariškim danima inovacija prezentirala i nove DNA setove za uzimanje uzorka, te nove inovativne DNA testove koji su izazvali velik interes znanstvene i poslovne javnosti. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene