Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MASOVNA TUČNJAVA KOD OGULINA

Bolnica ima pune ruke posla, novi ozlijeđeni stalno su pristizali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Oštarijama kod Ogulina došlo je u srijedu oko 15.30 sati do tučnjave većeg broja osoba te ima ozlijeđenih, izvijestila je policija, a u ogulinskoj bolnici saznaje se da je k njima u prvom trenutku došlo više od petnaest osoba na različite vidove obrade, ali da novi pacijenti još dolaze.

Dežurni liječnik Dražen Francetić rekao je da nitko od pristiglih iz tučnjave nije životno ugrožen ali da bolnica ima pune ruke posla - od šivanja rana do snimanja mogućih fraktura kostiju - ima i izbijenih zubi, te ponajviše posjekotina i krvnih podljeva.

Pročitajte i ovo Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

U karlovačkom Centru 192 saznaje se tek da je do tučnjave došlo ispred jednog ugostiteljskog objekta, da se situacija s njihovim dolaskom smirila, te da je uspostavljen javni red i mir.

U ogulinskoj bolnici neslužbeno se doznaje da je došlo do masovne tučnjave Roma. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene