Marin Rončević, otac malene Mile, na svojem je Facebook profilu poručio da politika ne bi trebala upravljati fondom za liječenje i lijekove za bolesnu djecu.

Galerija


Rončević je napisao da ni on ni njegova obitelj nemaju vremena ni znanja voditi takav fond, te da to treba prepustiti struci. Dodao je da ne ne odustaju od osnivanja fonda. Također, Rončević nam se videoporukom javio iz Philadelphije, gdje se liječi Mila.

Vezani članci Marin Rončević i Mila Rončević (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Odlične vijesti stižu iz Philadelphije: ''Mila je odlično. Nalazi nakon prve terapije ne mogu biti bolji!'' Marin Rončević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) "Ajmo još jednom stisnuti da ovo sve zaživi i da sva djeca dobiju svoju šansu. Ne pada nam na pamet novac prepustiti političarima"

"U ovom trenutku cilj je samo što prije napraviti takav fond koji bi omogućio liječenje bolesnoj djeci ili lijekove bolesnoj djeci, a koji bi mogao funkcionirati jedino i isključivo na nekakvoj stručnoj osnovi i na transparentnosti", rekao je.

"Znači, sasvim sigurno fond ne možemo voditi mi niti ga može voditi itko drugi osim eksperata koji su potrebni za vođenje fonda kojim bi se rješavale neka manjkavosti koje sustav trenutno pokazuje", dodao je Rončević. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr