Obavijesti Video Pretražite Navigacija
alatom uklanjale zaštitu

Maloljetnica i 18-godišnjakinja u trgovačkom centru ukrale odjeću u vrijednosti većoj od 20 tisuća kuna

Kupovina odjeće, ilustracija
Kupovina odjeće, ilustracija Foto: Getty Images
Dvije djevojke su u zagrebačkom trgovačkom centru ukrale odjeću nakon što su alatom uklonile zaštitu. Materijalna šteta se procijenjuje na oko 21.750 kuna, priopćili su iz policije.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad maloljetnicom i 18-godišnjakinjom. Sumnja se da su 21. travnja oko 18:45 sati  ušle u trgovinu u sklopu trgovačkog centra u Zagrebu u Ulici Jankomir, prikladnim alatom uklanjale zaštitu te odjeću stavljale u vrećicu. Zatim su prošle pored blagajne a da odjevne predmete nisu platile.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna energenti sve skuplji Novo normalno: U čak tri provale ukredeni deseci plinskih boca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KORISNI SAVJETI Ukrali su vam mobitel ili ste ga izgubili? Doznajte što možete učiniti prije no što sve prijavite policiji

Također, sumnjaju da su 23. travnja došle ponovno u istu trgovinu i na isti način krale odjeću. "Ipak ovaj put, uočene su od strane zaposlenika zaštitarske tvrtke koji ih je zadržao do dolaska policije", naveli su iz policije.

Materijalna šteta iznosi oko 21.750 kuna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene