Obavijesti Video Pretražite Navigacija
energenti sve skuplji

Novo normalno: U čak tri provale ukredeni deseci plinskih boca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa 7. na 8. travnja 2022. godine nepoznati počinitelji ukrali su više plinskih boca na dvije lokacije. Jedna krađa dogodila se u Macincu u Međimurju, a druga u pola sata udaljenom mjestu Družbinec u Varaždinskoj županiji.

Policija je izvijestila o krađi u Glavnoj ulici u Macincu gdje je nepoznati počinitelj provalio u spremište trgovine odakle je ukrao više komada plinskih boca. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Iste noći nepoznati je počinitelj provalio u metalni box u sklopu trgovine u Družbincu te otuđio dvadesetak plinskih boca. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a policijski službenici traže počinitelja.

I tijekom noći 8./9. travnja u Viničkoj ulici u Marčanu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni box u sklopu trgovine sa sjedištem u Varaždinu i otuđio desetak komada plinskih boca.

Policija za sad ne može reći jesu li ove krađe povezane jer je istraga u tijeku, no istražuju sve veze i situacije, kazali su za DNEVNIK.hr.

Inače, cijene plina u bocama za kućanstvo rastu konstantno zadnjih pola godine i prosječna boca od 10 kilograma sada u prosjeku košta oko 160 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene